Musiken jag lyssnar på

Har för en gångs skull styrt upp min spotify lite. Så istället för att ha tiotusen olika listor som jag aldrig lyssnar på har jag rensat, tagit bort, slutat följa, bytt namn på listor osv. Så nedan följer en kort sammanfattning av vad som spelas ur mina högtalare hemma i köket, i mina hörlurar på väg till jobbet, när jag går till biblioteket, ja ni fattar vinken.

lösgodis och karameller - Det här är nog min äldsta lista som jag har kvar. Skapade den för nästan tre år sedan och en del av musiken som fanns med redan då är kvar. Här lägger jag in allt som jag tycker är bra och utan speciell anledning.

kaffe och kanelbulle - En kväll när jag och Daniel skulle ut och dricka öl med några kompisar skapade vi den här listan. Enda kravet var - det får bara vara svenska artister. Ok utmaningen antagen. Resultatet blev en blandning av The Hives, Mauro Scocco, Ted Gärdestad, Icona Pop och massa annat. Bara svenskt helt enkelt.

technicolor beat - Det här är min lista med mjuk musik. När jag inte vill ha feststämning, bli pepp utan bara step it back lite. Då är den här perfekt.

clara