Oktober för ett och två år sedan

En av the biggest perks av att ha bloggat i ett par år är denna bank av minnen man har. Det är SÅ kul att kika tillbaka och se vad man gjorde förra året, eller för ett par år sen, och jämföra med idag. Eller det kanske inte är så kul för någon annan än mig egentligen men hur som. Vi tar en titt. 
För ett år sedan hade jag precis lämnat Göteborg och flyttat tillbaka till Stockholm. Minns att allt kändes väldigt nytt och skrämmande men ändå bra. Trivdes med livet. 
Men, medan jag fortfarande bodde i Göteborg så kom Tess ner ett par dagar och förgyllde min tillvaro. Vi gick på bio, somnade tätt intill varandra och tog igen. Bästistid deluxe. 
Nu bor hon i Umeå och mitt hjärta VÄRKER för jag saknar henne så mycket. 
Vi gick på Naturhistoriska museét som var i sin allra höstigaste utstyrsel. 
Jag hade pannlugg och såg obekväm ut. 
 
För två år sedan gick jag i trean på gymnasiet och hade framtidsångest hela tiden. Hade precis kommit igång med gymnasiearbetet och jobbade långa timmar i caféterian i skolan med detta. Bodde fortfarande hemma och min väg till bussen såg ut såhär.
Småpluttarna var på besök i Stockholm och jag fick klämma på deras kinder. Mysigt ju.
Jag såg ut såhär, lite mer likt hur jag ser ut idag? Vill tro det i alla fall, herregud minns att jag mådde så dåligt över mitt utseende här. Stackars liten, vill krama om mig själv. 
Jag skaffade min första tatuering. Två år senare och jag har tre till. Älskar allihopa gränslöst mycket. 
Jag spenderade en helg på landet och fick hårda kramar av farfar. 
Annars drack jag presskaffe och bakade bröd. Vill tro att livet flöt på men minns oktober 2014 som ganska stormigt och känslosamt.