Best of internet #1

Hallå i stugorna. Min laddare till datorn är på vift (hemma hos mamma i stockholm), och jag är för lat för att orka gå till rummet intill för att hämta min externa hårddisk. Så andra batchen av bilder från Paris kommer inom kort. Eller om ett tag, vad vet jag. Har hittat lite guldklimpar ute på internet, mest i bloggvärlden eftersom det är där jag mest hänger, som jag tänkte dela med mig av.

Först ut är Linn Wiberg s senaste inlägg från hennes trip till Kenya. Alltså, det är så drömmiga bilder att jag bara vill sätta mig på ett plan dit direkt. Älskar för övrigt Linns sätt att skriva, det känns lite som att man sitter med henne på ett café över en kopp kaffe och hon catchar up en med det senaste som hänt. Vill vara hennes kompis.

DEN! HÄR! LOOKEN! Linda Hallberg är ju som känt ett geni men alltså holy in my moly. Älskar hur neutral den är förutom läpparna som verkligen får en att haja till. Vill testa något liknande snart.

Det här inlägget om ätstörningar av Linn Hansson. Så otroligt viktigt och bra ämne, hon skriver om det på ett så mottagligt sätt. Rekommenderar varenda kotte i vårt avlånga land att läsa det, ätstörd eller inte.